حضوربیست میلیون زائر از ۶۰ کشور جهان در کربلا

حضور بیست میلیون زائر از ۶۰ کشور جهان در کربلا

اربعین امسال با حضور بیش از 20 میلیون زائر از داخل و خارج عراق در کربلای معلی در فضایی امن برگزار شد. مراسم عزاداری اربعین در کربلا بزرگ‌ترین تجمع بشری است که بعد از سقوط رژیم سابق عراق، هر ساله، باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار می‌شود.

مردم عراق و خارج آن، از 10 تا 12 روز قبل از اربعین حرکت پیاده به سوی کربلا را از نقاط مختلف آغاز کردند. از آنجا که 700 هتل و مسافرخانه کربلا گنجایش میلیون‌ها زائر را ندارد، مردم عزادار سطح کوچه‌ها، گذرها و خیابان‌های کربلا را با چادرهای خود پوشاندند و بسیاری نیز میهمان منازل مردم کربلا شدند.

مراسم اربعین با حضور دسته‌جات مختلف در بین‌الحرمین و حرم امام حسین و حضرت عباس علیه السلام برگزار شد و عزادارن با هروله کردن شعار لبیک یا حسین سر دادند و بر سر و سینه زدند..

با پایان مراسم عزاداری، وسایل نقلیه عمومی در اختیار زائران قرار گرفته تا از کربلا خارج شوند و به شهرها و کشورهایشان باز‌گردند.

مهمان آنلاین : 1