اردوی جهادی ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در مناطق محروم حاشیه شهر مشهد

از مهرماه سال جاری به مدت دو ماه ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی با دو دستگاه یونیت دندانپزشکی نصب شده در  کانتینر سیاربه منطقه محروم همت آباد و قرقی توسط کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهدو همکاری دانشکده دندانپزشکی و مرکز بهداشت شماره 3 اجرا گردید .

در این اردوی جهادی حدود 640 نفر از خدمات رایگان دندانپزشکی شامل ترمیم دندان های پوسیده ،جرم گیری و کشیدن دندان های از دست رفته و همچنین آموزش بهداشت دهان و دندان برخوردار شدند.

ارائه خدمات توسط دندانپزشکان و دستیاران دندانپزشک و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی مشهد واعضاء بسیج جامعه پزشکی در روزهای جمعه هر هفته صبح تا عصر صورت گرفت.در تاریخ 9/8/1393 مسئولین محلی بخش احمد آباد مشهد آقای دکتر حسین زاده بحرینی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و بخشدار محترم احمدآباد از فرایند اجرای ارائه خدمات بازدید و ضمن تقدیر از کادر اجرائی اعلام حمایت نمودند .

مهمان آنلاین : 1